Přihlášení
Ztratili jste heslo?

ama Czech s.r.o.  +420 498 100 050, +420 739 452 092 info@ama-zahrada.cz

Zametací kartáč Limpar 78

Zametací kartáč Limpar 78
Novinka
Výrobce: Limpar
Katalogové číslo: ACZFKX-F3
Zametací kartáč Limpar 82 Vario
Klikni pro zobrazení většího obrázku
Novinka
Doprava zdarma

Motorové zametací kartáče kvalitní Německé výroby. Spolehlivý pomocník při odklízení nečistot a sněhu z příjezdových cest, parkovišť, chodníků atd. Vhodné pro domácí a nebo komerční využití - např. obecní úřady, školy, školky, obce, sportovní hřiště, firemní a hotelové areály a mnoho dalšího. Toto je rozšířené základní provedení, které je velice účinné za nízkou cenu a tím dostupné i pro domácí použití. Urychlete svoji práci s úklidem a věnujte svůj čas efektivně tam kde je to více potřeba.

Motor Honda GCV 135 OHC/Briggs & Stratton
Pracovní šíře 80
Pojezd 1 rychlost vpřed, v olejové lázni
Rychlost pojezdu 2,4
Kola pohonu 4,00 - 4
Stavitelné držadlo Plynule stavitelné
Skladem v ČR7 ks Odesíláme / k vyzvednutí: Pondělí 01.04.2024
56 690,00 Kčs DPH/ ks
56690.00
ks

Zametací kartáč Limpar 78

Zametací kartáč Limpar 78 se již řadí mezi plně profesionální stroje. Již při prvním pohledu se jedná o stroj podstatně bytelnější, delší a pevnější stavby. Nadstavbové prvky ovládání a přizpůsobení z něj dělají velice pohodlného pomocníka. Tento stroj se plně hodí k zametání větších ploch. jeho šíře 80 cm nám však stále nechává možnost protáhnout se i užšími místy. Kvalita těchto výrobků je zajištěna díky kompletní výrobě v Německu za použití velice kvalitních komponentů. Tento stroj má široké využití po celý rok. Během roku pro odklízení nečistot a v zimě pro úklid sněhové nadílky.

 

Kartáč:

Zametací kartáč Limpar 78 je koncipován tak, že kartáčem točí v horizontální poloze a mete tak nečistoty před sebou. Kartáč sám o sobě je 33 cm v průměru široký a 80 cm dlouhý. Je možno jej natáčet ve třech polohách - napravo, nalevo a doprostřed - a tím regulovat kam bude stroj nečistoty odmetat. Rychlost kartáče lze nastavit ve 2 rychlostech. Lze jej snadno zapnout i vypnout.

 

Nastavení přítlaku:

Horizontální kartáče Limpar mají přední vodící kolečko umístěné zhruba v 1/3 délky stroje. Tím je zajištěna výborná stabilita stroje a také snadné ovládání. Toto kolečko zároveň slouží k regulaci přítlaku kartáče. U modelu zametacího kartáče Limpar 78 jednoduše nastavíte přítlak za pomocí otočného mechanismu na hřbetu stroje, bez nutnosti používat jakékoli nářadí. Pro prach a volné nečistoty stačí jemný přítlak, při kterém dochází k minimálnímu opotřebení kartáče. Pro hrubší nebo velké nečistoty, nebo v případě nečistot přichycených k podkladu je nutno volit větší přítlak stroje.

 

Pojezd:

Zametací kartáč Limpar 78 je osazen kvalitní převodovkou v olejové lázni. Tento stroj disponuje jednou rychlostí pojezdu vpřed, což plně postačuje k řešení různých potřeb při úklidu. Jedná se o velice kvalitní a bytelné provedení, které slouží po dlouhou dobu i v nepříznivých a náročných podmínkách například u technických služeb. Je to léty odzkoušené řešení.

V poslední době se na trhu objevily stroje z Číny, které řeší pojezd podobně jako u sněhových fréz. Toto řešení je pro zametací kartáče naprosto nevhodné a velmi poruchové. Motorové zametací kartáče pracují ve velice prašném prostředí a tudíž otevřená přítlačná převodovka velmi trpí a nemá dlouhou životnost.

 

Ovládání:

Tento zametací kartáč se ovládá velice jednoduše. Obsluha má k dispozici dvě páky na řidítkách. Jednou se spouští pojezd a druhou na druhé straně se spouští kartáč. Rychlosti pojezdu se řadí nohou jednoduchým pedálem. Ovládání je velice snadné a intuitivní. Během chvilky se s ovládáním tohoto stroje sžije každý uživatel. Natáčení kartáče do stran je řešeno prodlouženou pákou z místa obsluhy, kdy jednoduše přitáhnutím nebo oddálením páky a její aretací volíte natočení.

 


Příslušenství:


K tomuto stroji je možno dokoupit toto příslušenství:

Sběrný box: slouží k zavěšení před kartáč. Stroj do něj nametá nečistoty, které pak snadno vysypete, kam bude potřeba.

Sněžná radlice: zavěšuje se před kartáč, slouží k odhrnování vyšší nadílky sněhu (sníh do 15 cm se s tímto kartáčem odklízí zametáním)

 

Vlastnosti produktu

Vlastnost Hodnota
Motor Honda GCV 135 OHC/Briggs & Stratton
Pracovní šíře 80 cm
Pojezd 1 rychlost vpřed, v olejové lázni
Rychlost pojezdu 2,4 km/hod
Kola pohonu 4,00 - 4
Stavitelné držadlo Plynule stavitelné
Zatížení Rovnoměrné pro snadnou manipulaci
Nastavení výšky Stavitelná ručním mechanismem
Kartáč Polyester, 10 řad
Nastavení úhlu Vpravo, vlevo, střed z místa obsluhy
Rychlost kartáče 1 rychlost
Průměr kartáče 330 mm

Soubory ke stažení

Rozkres Limpar 78
(329.68 kB)

Související výrobky

Sněhová radlice pro LIMPAR 82 VARIO7 390,00 Kč / ks
Kartáč mix (1/2 poly, 1/2 ocel)6 520,00 Kč / ks
Kartáč univerzální5 850,00 Kč / ks
Kartáč na sníh5 560,00 Kč / ks
Sněhové řetězy 4 850,00 Kč / ks
Pro vytvoření hlídacího psa se musíte přihlásit.

Zametací kartáč Limpar 78

phone498100050

 

Porovnání výrobků

Porovnat

Zasílat novinky

Zobrazit starší letáky

Chcete od nás dostávat novinky a akční nabídky? Pak neváhejte zaregistrovat Vaši e-mailovou adresu a potvrdit.

Informace o zpracování osobních údajů (GDPR).

Odhlášení z odběru

Kontakt

ama Czech s.r.o.
Batňovice 269
542 32, Úpice

Telefon: +420 498 100 050
Mobil: +420 739 452 092
Fax: +420 498 100 051
E-mail: info@ama-zahrada.cz
Web: www.ama-zahrada.cz

Naposledy prohlížené zboží

Nemáte doposud žádné navštívené produkty.